ControlGDPR til virksomheder

Ideen omkring ControlGDPR er at give virksomheder en nem løsning i forhold til deres compliance.

I vores udvikling har vi haft fokus på at det skal brugervenligt for brugerne første gang de bruger softwaren. Det andet fokus har været, at det skal være nemt at finde frem til eksisterende proces, hvis der f.eks. er tvivl spørgsmål omkring hvordan man håndterer en proces.

Der findes en lang række features i systemet, som er beskrevet nedenfor

ControlGDPR tilbyder følgende funktioner

ControlGDPR DashboardSkabelonerRapporterPersondatalovenKortlægning af persondata
Kortlægning af persondata

Kortlægning af it-systemer

Overblik af kontroller

Gap analyse – Hvad skal der til for at I overholder loven

Hvad gør vi når vi får et databrud?

Persondatapolitikker

Samtykker

Databehandleraftaler

IT sikkerhedspolitikker

Fortegnelsen til Datatilsynet

Fuld rapport til rapportering

Overvågning af lovændringer

Automatisk opdatering af skabeloner

Tilretning i forhold til gældende retpraksis

Beskrivelser / dokumentation

Hjemmel

Dataflow

Risikohåndtering

Compliance løsninger med to-do’s

Lav dine egne kontroller

Priser

Opstartsfee: 1500 kr.
Pr bruger pr. måned  350 kr.
Gratis support

Har I brug for yderligere compliance rådgivning
kan vi tilbyde hjælp til en lav fast time pris.

Vil I vide mere?

Ring til os på 51861616,
eller send en mail til info@lejendpo.dk, så ringer vi jer op.

I kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Kontakt os

Disse firmaer passer på deres persondata sammen med os