ControlGDPR til Forskningsprojekter

Hvis jeres organisation arbejder med forskningsprojekter kan controlGDPR sikrer, at jeres projekt overholder EU dataforordningen.

ControlGDPR er udarbejdet i samarbejde med Forsknings enhenden for almen praksis på Århus Universitet.

ControlGDPR forskning indeholder en lang række features, som allerede er udviklet til vores cloud baserede compliance løsning. Softwaren er dog blevet tilpasset til forskningsenheder.

Vores udviklingsfokus har været at gøre systemet, så brugervenligt som muligt. Det vil sige at det skal være nemt både for førstegangsbrugeren og den mere erfarne bruger.

Der findes en lang række features i systemet, som er beskrevet nedenfor

ControlGDPR til Forskningsprojekter tilbyder følgende funktioner

ControlGDPR DashboardSkabelonerRapporterPersondatalovenKortlægning af persondata:
Kortlægning af persondata

Kortlægning af it-systemer

Overblik af kontroller

Gap analyse – Hvad skal der til for at I overholder loven

Hvad gør vi når vi får et databrud?

Persondatapolitikker

Samtykker

Databehandleraftaler

IT sikkerhedspolitikker

Fortegnelsen til Datatilsynet

Fuld rapport til rapportering

Rapporter til ansøgninger til f.eks Sundhedsdatastyrelsen

Overvågning af lovændringer

Automatisk opdatering af skabeloner

Tilretning i forhold til gældende retpraksis

Beskrivelser / dokumentation

Hjemmel

Dataflow

Risikohåndtering

Compliance løsninger med to-do’s

Lav dine egne kontroller

Foruddefinerede checkbokse til hjemler og databehandler

Beskrivelser af populationer

Priser

Prisen er afhængig af, hvor mange forskningsprojekter I vil dokumentere.

Vil I vide mere?

Ring til os på 51861616,
eller send en mail til info@lejendpo.dk, så ringer vi jer op.

I kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Kontakt os

Disse firmaer passer på deres persondata sammen med os