Compliance forløb – kom i mål på 30 dage

Har I overblik over virksomhedens håndtering af persondata? Ønsker I en enkel, effektiv og sikker måde at dokumentere jeres behandling af kunders, medarbejderes og samarbejdspartneres persondata?

Vi har sammensat et fuldt complianceforløb, der dækker hele processen med at skabe overblik over datahåndtering, persondatapolitik og IT-sikkerhed – så I kan komme i mål med dataforordningen på 30 dage.

Under forløbet udvikles følgende dokumentation og procedurer:

  • Udarbejdelse af risikoanalyse for virksomhedens persondatahåndtering
  • Artikel 30 fortegnelse over kategorier af persondata, behandlingsgrundlag, opbevaring
  • Dokumentation af processer og IT-systemer, IT-sikkerhed, cookies
  • Politikker for intern/ekstern datahåndtering, samtykkeerklæringer m.v.
  • Dataansvarlige og databehandlere, krav til databehandleraftaler, overførsler til tredjelande
  • Udarbejdelse af procedurer omkring anmeldelse af databrud, håndtering af den registreredes rettigheder og samarbejdet med Datatilsynet
  • Udarbejdelse af årshjul for audit og rapportering

Compliance forløb:

Vi starter med en ½-dags-workshop i jeres virksomhed, hvor vi gennemgår processen og sikrer, at I er godt i gang med det arbejde, der skal udføres. Mens I arbejder med forretningsgange og politikker, kan I trække på vores hjælp telefonisk, hvis der opstår udfordringer.

Forløbet rundes af med endnu en ½-dags-workshop i jeres virksomhed, hvor I undervises i det løbende arbejde med audit og kontrol af jeres håndtering af persondate. Når den proces er gennemført, er I klædt på til at føre kontrol af interne processer for persondatahåndtering og hermed overholdelse af datalovgivningen.

Adgang til ControlGDPR – specialdesignet software til persondatahåndtering

Som en del af forløbet har I gratis adgang til vores IT-platform, ControlGDPR, som pædagogisk leder jer igennem arbejdet med at overholde lovgivningen.
ControlGDPR kan benyttes i jeres løbende GDPR compliancearbejde. Platformen giver overblik over jeres persondatahåndteringsprocesser, så I nemt kan imødekomme anmodninger fra registrerede personer og dokumentere jeres overholdelse af lovgivningen over for Datatilsynet.

Priser

29.900 kr. ekskl. moms.

ControlGDPR: fra 350 kr. / mdr. ekskl. moms.

Har I brug for yderligere compliance rådgivning
kan vi tilbyde hjælp til en lav fast time pris.

Vil I vide mere?

Ring til os på 51861616,
eller send en mail til info@lejendpo.dk, så ringer vi jer op.

I kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Kontakt os

Disse firmaer passer på deres persondata sammen med os